Brutalno napali urednika Foneta i vikali mu da je ustaša

Izvor: Blic, 03.Jul.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalno napali urednika Foneta i vikali mu da je ustaša

Urednik Novinske agencije FoNet Davor Pašalić (55), u noći između srede i četvrtka, oko 01:00 sat posle ponoći, teško je u dva navrata pretučen na Novom Beogradu, u blokovima 22 i 23, nedaleko od zgrade u kojoj stanuje.

Pašalića, koji se pešice vraćao kući, kod Vojnomedicinskog centra presrela su trojica nepoznatih mladića i od njega zatražili novac, preteći mu da imaju pištolj.

Kada je odbio da im da novac, počeli su da ga tuku rukama i nogama i pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tome mu zadali više od 30 udaraca. Dok su ga tukli, napadači su vikali da je ustaša i Hrvat. Kada su konačno prestali da ga udaraju i potom otišli, Pašalić je ustao sa zemlje i krenuo preko autoputa, prema zgradi u kojoj stanuje.

Usput su mu prišla dvojica starijih takođe nepoznatih mladića i počeli da se raspituju o napadu. Jedan mu je dao papirne maramice da obriše krv sa lica. Zajedno sa njim su prešli most preko autoputa.

Na drugom kraju mosta, međutim, ponovo su ga dočekala trojica napadača i opet počeli da ga tuku, uz povike "ustašo" i da imaju pištolji, dok su se dvojica starijih

izmakli u stranu i sve to posmatrali.

U nekom momentu, Pašalić je uspeo da se udalji, okrvavljen je došao do stana, presvukao se, otišao u Urgentni centar, koji nije bio dežuran, pa su ga poslali na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

Tamo su mu sanirane teške povrede glave, posle čega je dao izjavu policijskoj patroli koja je tu bila. Pašalić je zadobio posekotine i podlive po glavi, licu i

usnoj duplji, polomljena su mu dva zuba, i ima modrice po celom telu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPAD NA UREDNIKA FONETA: Davor Pašalić u jednom danu dva puta brutalno pretučen!

Izvor: Kurir, 03.Jul.2014

Pašalića, koji se pešice vraćao kući presrela su trojica nepoznatih mladića i od njega zatražili novac, preteći mu da imaju pištolj.Kada je odbio da im da novac, počeli su da ga tuku rukama i nogama više od 30 puta Dok su ga tukli, napadači su vikali da je ustaša i Hrvat..BEOGRAD - Urednik...

Nastavak na Kurir...

NUNS: Hitro otkriti napadače na Pašalića

Izvor: Blic, 03.Jul.2014

Beograd - Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) zatražilo je danas od policije da što pre identifikuje i preda nadležnom tužilaštvu trojicu huligana, koji su u noći između srede i četvrtka divljački pretukli urednika Novinske agencije FoNet Davora Pašalića...U saopštenju NUNS ističe...

Nastavak na Blic...

Osude brutalnog napada na urednika Foneta

Izvor: Radio 021, 03.Jul.2014

Urednik Novinske agencije FoNet Davor Pašalić (55) u noći između srede i četvrtka, oko 1:00 posle ponoći, teško je u dva navrata pretučen na Novom Beogradu, u blokovima 22 i 23, nedaleko od zgrade u kojoj stanuje.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.