Brutalno ismevanje: Rekao sam predsedniku Izraela, Gorbačovu... ne, Majklu Džordanu VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 14:12

Brutalno ismevanje: "Rekao sam predsedniku Izraela, Gorbačovu... ne, Majklu Džordanu" VIDEO

U italijanskoj televizijskoj emisiji brutalno je ismevano mentalno stanje američkog predsednika Džoa Bajdena.

Skeč prikazuje glumca koji oponaša Bajdena, mrmlja kroz govor, besciljno luta i ne zna imena svetskih lidera.

Skeč je takođe uključivao predsednika kako peva na italijanskom i na kraju pritiska dugme za nuklearno lansiranje, tvrdeći da je zaboravio da uzme tablete.

Snimak emitovan od strane evropskog ogranka Warner Brothers Discovery-a, prati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << TV emisiju u Saudijskoj Arabiji iz 2022. (a kasnije 2023.) koja je ismevala i Bajdena i potpredsednika Harisa.

Korisnici na društvenoj mreži Iks su reagovali na skeč i žalili se da su SAD pod Bajdenom postale "svetski podsmeh".

"Italijanska TV je upravo emitovala ovaj skeč ismevajući Džoa Bajdena i njegov kognitivni pad", napisao je korisnik EndVokenes na društvenoj mreži Iks.

Bajdenova mentalna oštrina naišla je na međunarodnu porugu nakon što ga je specijalni advokat Robert Hur u nedavnom izveštaju opisao kao "starijeg čoveka sa lošim pamćenjem".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.