Bruka: Pao sajt eUprave zbog velike navale oko zamena vozačkih dozvola!

Izvor: Press, 25.Feb.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruka: Pao sajt eUprave zbog velike navale oko zamena vozačkih dozvola!

Ubrzo nakon što je objavljeno da građani mogu elektronskim putem da podnesu zahtev za zamenu vozačkih dozvola, sajt eurava.gov.rs je pao!
Mnogi korisnici su se suočili s velikim poteškoćama, pa nisu mogli da naprave svoj korisnički nalog kako bi podneli zahtev za zamenu starih vozačkih dozvola. Neki nisu uspeli ni da otvore pomenuti sajt.
Tviter strana eUprave puna je žalbi nezadovoljnih korisnika koji navode da je sajt najverovatnije pao zbog prevelike posete, ali i da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << “naivni što su uopšte pomislili da tako nešto može da funkcioniše”.
- Zbog vesti o puštanju usluge za vozačke dozvole dolazi do preopterećenja portala euprava.gov.rs, kao i problema s prijavom na sajt. Radi se na njihovom otklanjanju – navodi se na Tviter profilu eUprave, ali i dodaje da se ne zna kada će kvar biti otklonjen.

 
Oni koji su bezuspešno pokušali da na ovaj način podnesu zahtev za zamenu vozačke dozvole, napunili su Tviter duhovitim, ali i sakrastičnim komentarima.
- Administrator sajta eUprava moli sve građane da se pridržavaju pravila: jedan čovek po danu može da pristupa sajtu – navodi jedan od njih.
Drugi je istakao da je možda “problem u njemu jer ne razume uputstvo“.
- Ne mogu svi odjednom da kliknu. Ko je to još video, da svi hoće odjednom na isti šalter, makar to bio i virtuelni službenik? Jedan po jedan, pa polako – navodi on.
S obzirom na situaciju, izgleda da će oni koji i dalje imaju papirne vozačke dozvole, biti primorani na dobro poznato čekanje u redovima.
Državni sekretar MUP Vanja Vukić, izjavio je ranije danas da je Srbija prva zemlja u regionu koja je pustila ovakav sistem za zamenu vozačkih dozvola, ali i među prvim zemljama u Evropi i svetu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao sajt eUprave zbog zamene vozačkih

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2014

Ubrzo nakon što je objavljeno da građani mogu elektronskim putem da podnesu zahtev za zamenu vozačkih dozvola, sajt euprava.gov.rs je pao.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.