Bronde kosa je novi ljetni trend koji osvaja svijet

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronde kosa je novi ljetni trend koji osvaja svijet

Ni plavuše ni brinete već – plavobrinete, to je novi trend kada je u pitanju bojenje kose. Ako vam je vaš frizer već napomenuo da postoji novi trend u farbanju kose koji i ombre i sve slične njemu čini propisno neaktuelnim, onda je to svakako ovaj, koji nosi naziv „bronde“.

Prilično je sličan onome što ste do sada vidjeli, ali je još efektniji, prirodniji i čini da svaka djevojka koja ga nosi izgleda kao upravo doputovala sa egzotičnih ostrva.

Novi trend >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bojenja kose lansirala je čuvena trendseterka Blake Lively, kada je nedavno na svom Instagramu objavila fotografije na kojima je njena plava kosa otišla ravno u zaborav, a ona je sada ni smeđa ni plavuša već nešto između.

Ovo je boja koja će idealno stajati svim ženama i djevojkama koje se ovog leta vrate sa egzotičnih putovanja i sa gomilom utisaka donesu i preplanuo ten, ali je bronde takođe zahvalna i kada su hladniji dani u pitanju! Sa ovakvom nijansom kose sve je lako odabrati – i karmin i rumenilo, i sjaj za usne.

Ovakvu boju su već pored Blake prošetale i Cara Delevingne, J.Lo, Jessica Alba i još veliki broj poznatih glumica.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.