Broj žrtava raste i u Austriji

Izvor: S media, 11.Feb.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj žrtava raste i u Austriji

Jako niske temperature u Austriji ove nedelje odnele su nove ljudske živote, a samo u proteklih 12 sati smrzle su se dve osobe.

Jedan 62-ogodišnjak smrzao se, nakon pada u petak uveče ispred svoje kuće u mestu Hartberg na teritoriji pokrajine Štajerske. On je izašao da uzme novine, obučen samo u papuče i pidžamu, te je pao ispred porodične kuće, usled čega se teže povredio. Njega je ispred kuće pronašla supruga, koja je pozvala hitnu pomoć, ali lekari >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nisu uspeli da spasu život muškarcu, koji je danas preminuo.

Austrija: Bordel beskućnicima ponudio sobe zbog hladnoće

Na minus 20 čekali da ih isele

Jutros je jedan 90-ogodišnjak pronađen je mrtav u Sankt Mihaelu u Štajerskoj. Penzioner, koji je u bolnicu primljen početkom meseca zbog slabijeg srčanog udara, napustio je sobu u toku noći, iz nepoznatih razloga. On je pao hodajući po dvorištu bolnice, gde su ga pronašli prolaznici. U ponedeljak, kako je tek sada saopštila policija, usled velikih hladnoća smrzao se jedan beskućnik u austrijskoj pokrajni Tirol. Njegovo telo pronađeno je u mestu Silc u jednoj napuštenoj zgradi, gde je tražio utočište usled hladnih noći.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.