Izvor: Blic, 17.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brod udario u splav kod Brankovog mosta

Brod „Beograd X" je udario u splav „Kolos" juče oko 16 časova. Niko od prisutnih na brodu nije povređen. Kako saznajemo, do nesreće je došlo pri izlasku broda iz pristaništa. Tada su mu otkazali motori, reka ga je ponela nizvodno i naleteo je na pramac „Kolosa".

U trenutku nezgode na splavu je bilo oko 20 ljudi, od kojih je većina igrala mali fudbal.

- Kao i svaki dan zakupljen je termin za mali fudbal. Kad sam začuo jak udarac odmah sam izleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napolje i video kako se brod nasukao na nas. Velika je sreća što nas je udario u pramac, nije sa strane, tako da nismo puno oštećeni - rekao je poslovođa na „Kolosu"

Kapetan PIM- ovog broda je bio nemoćan jer su otkazali motori. Voda ga je pravo nanela na splav.

- Sreća u nesreći je što je udario u nas, da je udario u nešto manje splav potopio bi. „Kolos"je veoma čvrst, tako da ni jači udarac ne bi ugrozio njegovu bezbednost. Odmah smo se vratili i nastavili sa fudbalom, sve je u potpuno normalnom stanju - potvrdio je nadležni na splavu.

Brod je posle udesa usidren, a mehaničari će ispitati kako je došlo do kvara motora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.