Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2017, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brod: Osumnjičen da je maltretirao suprugu i udario dijete šakom

BROD - Pripadnici Policijske stanice Brod uhapsili su juče mještanina B.B. koji je osumnjičen da je maltretirao suprugu, šakom udario dijete, te napao policajca, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

"Postupajući po prijavi da B.B., koji je najvjerovatnije pijan i ne želi da se udalji iz dvorišta svog komšije gdje se nalazio od četiri do pet časova, policajci su izašli na lice mjesta i prilikom pokušaja da stupe u razgovor sa njim, on je fizički napao policajca", rečeno je iz policije.

Kako se navodi, pripadnici Policijske stanice Brod došli su do saznanja da je B.B. u toku noći maltretirao svoju suprugu, a dijete šakom udario u glavu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.