Izvor: RTS, 27.Jan.2021, 18:50

Brnabićeva sa izraelskim ministrom povodom Dana sećanja na žrtve Holokausta

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je sa Amirom Ohanom, ministrom javne bezbednosti Vlade Izraela i odala počast žrtvama Holokausta na Međunarodni dan sećanja, rečeno je "Tanjugu" u kabinetu predsednice vlade.
Ana Brnabić je u razgovoru poručila da nikada ne smemo zaboraviti sve stradale u Aušvicu, Dahauu, Jasenovcu i drugim logorima, kao i da to mora da bude večita opomena da se takvi bezumni zločini nikada ne bi ponovili.
Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Brnabićeva i Ohan razmenili su iskustva u borbi protiv koronavirusa, a premijerka je čestitala Izraelu na odličnim rezultatima koje ta zemlja postiže u vakcinaciji stanovništva.
Ona je zahvalila na pomoći koju je Izrael pružio procesu imunizacije u Srbiji i prenela pozdrave premijeru Izraela Benjaminu Netanjauhu.
Izraelski ministar je zahvalio na pozdravu i poželeo svim građanima Srbije mnogo uspeha u borbi protiv koronavirusa. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabićeva sa izraelskim ministrom Ohanom: Nikada ne smemo zaboraviti stradale u logorima

Izvor: B92, 27.Jan.2021

Premijerka Srbije razgovarala je sa Amirom Ohanom, ministrom javne bezbednosti Vlade Izraela, i odala počast žrtvama Holokausta na Međunarodni dan sećanja...Brnabićeva je u razgovoru poručila da nikada ne smemo zaboraviti sve stradale u Aušvicu, Dahauu, Jasenovcu i drugim logorima, kao i da to...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.