Brnabićeva o tekstovima protiv Vučića: Trebalo je izvući zemlju iz bankrota

Izvor: B92, 02.Sep.2023, 09:58

Brnabićeva o tekstovima protiv Vučića: "Trebalo je izvući zemlju iz bankrota"

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, govoreći o poseti Kuršumliji, rekla je da uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića čine tim koji Srbiju gura napred.

Ona je objasnila koliki je turistički potencijal Kuršumlije i navela šta je sve urađeno.

Pored toga govorila je i o tekstovima koji su upereni protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

"Trošili smo i ono što nemamo, zaduživali se... Jesmo li imali neki novi Klinički centar, put, pametnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tablu u školi? Jesmo li imali nova pozorišta? Ne, bolnice su nam se raspadale, škole, muzeje smo zatvarali", podsetila je Brnabić i upitala gde su nestale te pare.

Kako kaže, pare su postojale, a trošilo se onoliko, ali narod od toga nije imao ništa.

"Sve u svemu, katastrofa, a to je bilo nekada, danas je to drugačije, a kada kažete trebalo je to zaraditi, trebalo je izvući zemlju iz bankrota", navela je Brnabić i rekla da se to uspelo vizijom predsednika Vučića.

Brnabić je rekla kada je pogledala analizu, videla da su u prethodnih sedam dana, do 27. avgusta, Šolakovi portali objavili više od 120 negativnih tekstova o predsedniku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.