Brnabićeva na prijemu kod Trampa: Bilo je jako zanimljivo i korisno

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva na prijemu kod Trampa: "Bilo je jako zanimljivo i korisno"

Zahvalnost trampu na otvorenosti

Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala je u ponedeljak uveče u Njujorku prijemu koji je priredio predsednik SAD Donald Tramp, uoči početka generalne debate na zasedanju Generalne skupštine UN.

Pročitajte i:

Predsednica srpske vlade se našla medu oko 200 svetskih zvanicnika koji su bar na kratko razgovarali s Trampom.

- Ne mogu da kažem da sam imala vremena za neki dugačak razgovor, ali sam mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se zahvalila za jedno novo razumevanje Srbije i jednu otvorenost prema Srbiji, da se razume naš stav i da se cuje naš glas - kazala je Brnabić.

Na prijemu je, navela je premijerka, bilo puno poznatih lica i partnera, starih saveznika i predstavnika zemalja s kojima još mamo otvorena pitanja.

- Bilo je jako zanimljivo i korisno biti na jednom mestu sa svim tim ljudima - kazala je Brmabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.