Izvor: RTS, 24.Jul.2021, 17:36

Brnabićava: Ne mogu da komentarišem izjave "psihopate i koljača"

Predsednica Vlade nije želela da komentariše optužbe Veljka Belivuka da je predsednik Srbije od njega tražio usluge, i navela da su to reči "psihopate i koljača".
Brnabićeva je navela da nije primereno da ona kao predsednica Vlade komentariše izjave "psihopata i koljača".

"On u tim izjavama otvoreno laže, kaže da nije ni ubica ni kriminalac. Izjave su politički usmerene. On ima pravo kao i svi koji su optuženi za najteža krivična >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dela da govori šta želi u svojoj odbrani", navela je premijerka.
Prema njenim rečima, suština je kako drugi i u koju svrhu drugi koriste reči psihopate i koljača i da li koriste reči psihopata da bi promovisali svoju političku agendu i pokušali Aleksandra Vučića da skinu sa vlasti svim tehnikama i metodama pa čak i da im partner bude neko kao što je Belivuk.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.