Brnabić u utorak u Lisabonu na jednoj od vodećih svetskih konferencija o tehnologiji

Izvor: Beta, 04.Nov.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić u utorak u Lisabonu na jednoj od vodećih svetskih konferencija o tehnologiji

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastaće se u utorak, 6. novembra u Lisabonu  sa premijerom Portugala Antoniom Koštom i učestvovati na Veb samitu, jednoj od vodećih teholoških konferencija na svetu, posvećenoj različitim aspektima uticaja tehnologije na svet i društvo.Kako je najavljeno iz Vlade Srbije, Brnabić će govoriti na panelu o lažnim vestima, zajedno sa izvršnom direktorkom "Mozile" Mišel Bejker i direktorom Gardijan medija grupe Dejvidom Pemselom.Ana Brnabić će na takozvanom intervjuu na sceni, sa novinarom nemačkog ARD-a Markusom Prajsom, razgovarati o izazovima i rezultatima koje je Srbija postigla u razvoju tehnoloških industrija, kreativnih industrija i potencijalima novih tehnologija za ekonomski razvoj.Medju učesnicima i govornicima Veb samita u Lisabonu su i generalni sekretar UN Antonio Gutereš, predsednik "Majkrosoft" korporacije Bred Smit, evropska komesarka za konkurenciju Margaret Vesager, potpredsednica kompanije "Epl" Lisa Džekson, osnivač "Pinteresta" Ben Silberman, predsednik Portugala Marselo Rebelo di Soza i drugi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić o lažnim vestima, na panelu i Mozila i Gardijan

Izvor: N1 televizija, 04.Nov.2018

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće u utorak, 6. novembra na Veb samitu u Lisabonu, gde će govoriti i na panelu o lažnim vestima, najavljeno je danas iz njenog kabineta...Veb samit je, po oceni Forbsa, najbolja tehološka konferencija na svetu, na kojoj učestvuje veliki broj direktora...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.