Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2022, 20:16

Brnabić sa predsednikom Senata Francuske o evropskom putu Srbije i investicijama

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predsednikom Senata Francuske Žerarom Laršeom o bilateralnim odnosima, evropskom putu Srbije, francuskim investicijama i saradnji u mnogobrojnim oblastima, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"SRBIJA JE NAPRAVILA VELIKI ISKORAK NA POLJU NAUKE" Brnabić sa predstavnicima jedne od globalno najvećih genetičkih kompanija iz Kine

Izvor: Blic, 26.Nov.2022, 18:37

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima jedne od globalno najvećih genetičkih kompanija BGI group o saradnji u oblasti naučno-tehnoloških istraživanja, biomedicine i biotehnologije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.