Brnabić sa Skotom: Bolje međusobno razumevanje dve zemlje

Izvor: RTS, 23.Sep.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić sa Skotom: Bolje međusobno razumevanje dve zemlje

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić primila je u oproštajnu posetu američkog ambasadora Kajla Skota i zahvalila mu na saradnji i doprinosu razvoju odnosa SAD i Srbije.
Premijerka Ana Brnabić je ocenila da je dobra saradnja koju su imali doprinela jačanju odnosa i boljem međusobnom razumevanju Srbije i SAD, saopšteno je iz Vade.

Ambasador Skot je rekao da je saradnja u protekle tri i po >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine bila veoma dobra i da je mnogo toga urađeno u tom periodu.
On je istakao da je došlo do značajnog porasta američkih investicija u Srbiji, kao i da je interesovanje američkih firmi za nova ulaganja veliko.
Premijerka Brnabić je rekla da veoma ceni podršku koju SAD pružaju Srbiji u sprovođenju reformi na putu evropskih integracija, naročito u oblasti vladavine prava i javne administracije.
I ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović primio je u oproštajnu posetu ambasadora  Kajla Skota. 
Stefanović i Skot su ocenili da je saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i agencija za sprovođenje zakona SAD u proteklom periodu bila na visokom nivou, posebno u oblasti borbe protiv narkotrafikinga, organizovanog kriminala i terorizma. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić primila Skota u oproštajnu posetu: Dobra saradnja i bolji odnosi

Izvor: Danas, 23.Sep.2019

Premijerka Srbije Ana Brnabić primila je u oproštajnu posetu američkog ambasadora Kajla Skota i zahvalila mu na saradnji i doprinosu razvoju odnosa dve zemlje, saopšteno je iz vlade. Članak Brnabić primila Skota u oproštajnu posetu: Dobra saradnja i bolji odnosi se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Brnabić: Jačanje odnosa i bolje međusobno razumevanje Srbije i SAD (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 23.Sep.2019

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić primila je danas u oproštajnu posetu ambasadora SAD u Srbiji Kajla Skota, kojem je tom prilikom izrazila zahvalnost na saradnji i doprinosu razvoju odnosa dveju zemalja.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.