Brnabić s Kifom: Dijalog mora rezultirati kompromisom

Izvor: N1 televizija, 06.Sep.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić s Kifom: Dijalog mora rezultirati kompromisom

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je tokom sastanka sa ambasadorom Velike Britanije u Beogradu Denisom Kifom da dijalog Beograda i Prištine mora rezultirati kompromisom i da zamrznuti konflikt nije dobro rešenje, saopštio je kabinet predsednice Vlade.

"Priština mora da poštuje Briselski sporazum i ispunjava sve preuzete obaveze iz ovog dokumenta", kazala je Brnabić.

Ona se zahvalila Kifu na uloženim sredstvima Fonda za dobro upravljanje Vlade Velike Britanije, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji je je u oblasti E-uprave najveći bilateralni donator Srbije, i naglasila značaj nedavno pokrenutog zajedničkog projekta "Digitalna transformacija u Srbiji", koji će sprovesti Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Komentarišući medijsku strategiju, Brnabić je navela da se dijalog sa medijskim udruženjima redovno odvija i zahvalila na svoj podršci koju ovom procesu pruža Delegacija Evropske unije u Srbiji, ambasada Norveške, OEBS, Fondacija Konrad Adenauer i ostali važni partneri.

Ona je dodala i da će Vlada Srbije ostati otvorena za stalni dijalog sa predstavnicima medija i da se nada "da će rad na medijskoj strategiji biti završen do kraja ove godine".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.