Brnabić poručila: Moj odnos sa predsednikom Vučićem je odličan

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić poručila: Moj odnos sa predsednikom Vučićem je odličan

Premijerka je dodala da na taj odnos gleda kao na jednu od najvećih snaga Srbije

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je njen odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem odličan i da na taj odnos gleda kao na jednu od najvećih, u ovom trenutku, snaga Republike Srbije.

Pročitajte i:

- Puno se konsultujem sa predsednikom Vučićem zato što je on čovek koji, po mom mišljenju, najbolje poznaje Srbiju. Ne znam nikog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko bolje poznaje Srbiju, njene građane, geografski svako mesto, budžet Srbije - rekla je Brnabić u intervjuu za HRT.

Na pitanje da li joj smetaju "prozivke" da je Vučićeva produžena ruka, ona je odgovorila da joj to ne smeta.

- Ja nisam osoba koja se naročito obazire na takve prozivke. Znam ko sam i šta sam i rezultati će ostati iza na mene. Ako ne ostanu rezultati, onda su oni bili u pravu - rekla je Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.