Brnabić o novoj tvrdnji SSP: Da li je ovim ljudima neko hakovao profil ili su ozbiljni?

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 15:50

Brnabić o novoj tvrdnji SSP: Da li je ovim ljudima neko hakovao profil ili su ozbiljni?

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić komentarisala je objavu SSP na mreži Iks koja insinuira da u izveštaju ODIHR-a za Srbiju nešto nije u redu, jer je napisan na 44 strane.

"Čekajte, da li je ovim ljudima neko hakovao tviter profil ili su ozbiljni?!?

To je sada već ozbiljno teško razlučiti.... Dakle, nije važno šta piše u nekom izveštaju, nije važan ni broj preporuka, ni vrsta preporuka, važno je samo koliko je izveštaj "debeo" (po principu: kvalitet knjige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se ceni po broju strana - ako je "debela" onda je i ozbiljna, a ako nije, onda je bezveze).

Tom logikom bi ODHIR mogao da ode u neku zemlju, konstatuje da je apsolutna diktatura, nema nikakvih sloboda, napiše to u nekoliko rečenica, na pola strane - ali bi to za Đilasa i ekipu bio najbolji izveštaj na svetu. Zamislite, ima samo 1 stranu!

Međutim, odlično je što svakim danom pokazuju koliko oni olako i neozbiljno shvataju politiku, a koliko ozbiljno, i sa koliko strasti, vređaju inteligenciju naših građana.

Ovu priču ni pas s maslom ne bi pojeo, a koliko ih je izveštaj ODHIR-a pogodio, pokazuje nivo argumenata kojima se služe. Samo napred", napisala je Brnabić na mreži Iks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.