Brnabić dobila majicu sa Vučićevim likom! (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić dobila majicu sa Vučićevim likom! (FOTO)

Karikaturista Marko Somborac uručio je premijerki Ani Brnabić majicu na kojoj je lik predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji drži "ključeve istine koja je zaključana iza rešetaka". Ona: "Nova provokacija".

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić organizovala je večeras prijem za predstavnike medija u Srbiji na kojem je rekla da je "zadovoljna i ponosna slobodom medija i nivoom demokratije" u zemlji.

Na prijemu joj je karikaturista "Blica" Marko Somborac uručio majicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na kojoj je lik predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji drži "ključeve istine koja je zaključana iza rešetaka".

- Kao što ste videli i večeras je bilo pokušaja provokacija za koje mislim da nisu u redu. Okej je da neko provocira kada sam ja prisutna natpisima, slikama mene, ali ne nekog drugog, ali ni to nismo mogli da ispoštujemo, tu neku osnovnu crtu pristojnosti i fer odnosa - rekla je Brnabić.

Ona je ocenila da takav gest nije dobar za društvo, jer ga odvaja na "leve i desne, gornje i donje, crne i bele".

- Mi tako ne možemo da napredujemo, ali ja tu ne mogu ništa da uradim. Hoću da uradim ono što radim svaki dan, a to je da saslušam sve, pristanem na svaki performans, provokaciju i pitanje i da probam da dam odgovor. To je moja odgovornost i moja uloga kao predsednice vlade - rekla je Ana Brnabić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.