Izvor: Piplmetar.rs, 04.Okt.2022, 04:31

Brnabić: Vlada će biti formirana u skladu sa ustavnim rokovima i u njoj će biti mnogo promena i dosta novih lica

Premijerka Vlade Srbije u tehničkom mandatu Ana Brnabić izjavila je večeras da će nova Vlada biti formirana u skladu sa ustavnim rokovima i najavila da će u njoj biti mnogo promena i dosta novih lica.
„Biće mnogo promena, a biće značajne promene i u Zakonu o ministarstvima. Menjaćemo neke stvari gde smo uočili da smo mogli da idemo brže, a nismo zbog strukture Vlade. Biće dosta novih lica u Vladi“, rekla je Brnabić u emisiji „Jasno. Kao dan!“ na Blic televiziji, ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << želela da govori o imenima.
Brnabić je kazala da će se neka ministarstva deliti i da će biti novih resora, ali nije navela koja su to ministarstva.

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Mnogo promena i dosta novih lica u Vladi Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022

Mandatarka za sastav vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da će nova Vlada biti formirana u skladu sa ustavnim rokovima i najavila da će u njoj biti mnogo promena i dosta novih lica..."Biće mnogo promena, a biće značajne promene i u Zakonu o ministarstvima. Menjaćemo neke stvari gde...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.