Brnabić: U prvih 100 dana Vlade građani Srbije videće konkretne rezultate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 20:53

Brnabić: U prvih 100 dana Vlade građani Srbije videće konkretne rezultate!

Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić, obećala je večeras da će se već u prvih 100 dana rada buduće vlade videti konkretni rezultati, koje, kaže, mnogi ne očekuju.

Brnabić je, na kraju rasprave o novoj vladi u parlamentu, rekla da će nova vlada, pošto večeras dobije podršku poslanika, već sutra ujutru u osam sati održati prvu sednicu.

- Nastavićemo da radimo odmah na akcionim planovima koje treba da usvojimo, na nacrtima zakona koje treba da usvojimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bismo na konkretan način radili na poboljšanju života građana - rekla je Brnabić.

Navela je da će nova vlada, osim što će biti vlada kontinuiteta, biti i jednistven tim sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, jer je, kako je rekla, to donelo mnogo dobrog zemlji i građanima i u proteklom periodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.