Brnabić: Trogodišnje dete ima više logike i konzistentnosti u ponašanju od naše opozicije

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 15:03

Brnabić: Trogodišnje dete ima više logike i konzistentnosti u ponašanju od naše opozicije

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se na društvenoj mreži Iks povodom izjava predstavnika opozicije.

Izjavu prenosimo u celosti:

"Oni koji su zakletvu položili u hodniku Skupštine, gazeći pravila, procedure, tradiciju i dostojanstvo, i Narodne skupštine i svih građana Srbije, kažu da je Aleksandar Vučić 'zgazio' parlament jer je saopštio nešto što je naložio i potpisao predsedavajući, prof. Radenović.

Isti ti, danas na konferenciji za medije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kažu da bi 'voleli da dobiju poziv od mandatara za sastav Vlade', a odbili su poziv predsednika Srbije da dođu na konsultacije, što im je ustavna obaveza! Hteli su hitne beogradske i parlamentarne izbore pre kraja 2023. godine, dobili su ih. Hteli su nove izbore u Beogradu, imaju ih. Hteli su da se ti izbori odlože maksimalno moguće, dobili su i to.

Sada se vraćaju na ono što su tražili u vreme kad su odlučno bili protiv vanrednih parlamentarnih izbora, odnosno kada su pretili da će blokirati zemlju ukoliko raspišemo izbore (a što je bilo samo dve nedelje pre nego što su počeli da prete da će blokirati zemlju ukoliko ih ne raspišemo), a to je prelazna Vlada u kojoj oni, bez obzira na rezultat izbora, moraju da učestvuju. I tako se nastavlja njihov začarani krug: hoću u Vladu, nemam većinu, tražim 'prelaznu' Vladu - nema "prelazne" Vlade, hoću izbore - ne sviđa mi se rezultat izbora, hoću 'prelaznu' Vladu. Trogodišnje dete ima više logike i konzistentnosti u ponašanju od naše opozicije. Bukvalno", zaključuje ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavlja se začarani krug opozicije – Brnabić razmontirala đilasovce!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Mar.2024

Hteli su hitne beogradske i parlamentarne izbore pre kraja 2023. godine, dobili su ih. Hteli su nove izbore u Beogradu, imaju ih, navela je premijerka. Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se na društvenoj mreži “Iks” i istakla da je opozicija dobila sve ono što je tražila, ali da bi sada...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.