Brnabić: Situacija u regionu nestabilna, Vučić reagovao promtno

Izvor: RTS, 13.Feb.2020, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Situacija u regionu nestabilna, Vučić reagovao promtno

Situacija u regionu je bez sumnje nastabilna, što najmanje odgovara Srbiji, izjavila je premijerka Ana Brnabić i istakla da je predsednik Aleksandar Vučić reagovao promptno i da će u subotu razgovarati u Beogradu sa Srbima iz Crne Gore i Republike Srpske o tome kako može da im pomogne.
Brnabićeva je rekla da je Vučić pozvao Srbe iz Cgrne Gore i Republike Srpske da dođu u Beograd i da razgovaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o tome, i da će se država Srbija truditi da i dalje poziva na mir i stabilnost.

"Vučić će razgovarati u subotu sa njima kako na najbolji način da im pomogne i da ih podrži, ali i kako da mi pokušamo dalje da smirujemo situaciju u regionu, nama ovo najmanje odgovara", rekla je Brnabićeva, odgovarajući na pitanje novinara.
Navela je da neće prisustvovati tom sastanku u subotu pošto će otputovati na bezbednosni forum u Minhen.
"Trudićemo se ponovo da pozivamo na mir i stabilnost, ali ne ugrožavajući prava Srba bilo gde u regionu, koja, morate priznati, jesu u ovom trenutku ugrožena. To što se dešava ne bi trebalo da se dešava", navela je Brnabićeva.
Istakla je da te probleme treba da rešavamo diplomatski, na oprezan način.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Nestabilnost u regionu najmanje odgovara Srbiji, Vučić reagovao promptno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2020

Situacija u regionu je bez sumnje nastabilna, što najmanje odgovara Srbiji, izjavila je premijerka Ana Brnabić i istakla da je predsednik Aleksandar Vučić reagovao promptno i da će u subotu razgovarati u Beogradu sa Srbima iz Crne Gore i Republike Srpske o tome kako može da im pomogne...Brnabić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Brnabić: Situacija u regionu nestabilna, Vučić reagovao promptno

Izvor: RTS, 13.Feb.2020

Situacija u regionu je bez sumnje nastabilna, što najmanje odgovara Srbiji, izjavila je premijerka Ana Brnabić i istakla da je predsednik Aleksandar Vučić reagovao promptno i da će u subotu razgovarati u Beogradu sa Srbima iz Crne Gore i Republike Srpske o tome kako može da im pomogne. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.