Brnabić: Siniša Mali ostaje ministar, studenti su politički aktivisti

Izvor: Danas, 23.Sep.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Siniša Mali ostaje ministar, studenti su politički aktivisti

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je izjavila da ne očekuje da ministar finansija Siniša Mali podnese ostavku na tu funkciju, što traže studenti koji su blokirali Rekotorat Beogradskog univerziteta, kao i da ne dovodi u pitanje da li on ostaje ministar. Članak Brnabić: Siniša Mali ostaje ministar, studenti su politički aktivisti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Brnabić: Siniša Mali ostaje ministar, studenti su politički aktivisti

Izvor: Beta, 23.Sep.2019

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je izjavila da ne očekuje da ministar finansija Siniša Mali podnese ostavku na tu funkciju, što traže studenti koji su blokirali Rektorat Beogradskog univerziteta, kao i da ne dovodi u pitanje da li on ostaje ministar.Na konferenciji za novinare o novim poreskim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.