Brnabić: Privredni rast od 3,5 odsto za 2019. siguran

Izvor: Danas, 14.Okt.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Privredni rast od 3,5 odsto za 2019. siguran

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koju predvodi Jan Kes Martejn, sa kojom je razgovarala o sprovođenju aktivnosti u okviru aktuelnog programa „Policy Coordination Instrument” (PCI), saopštila je Vlada. Članak Brnabić: Privredni rast od 3,5 odsto za 2019. siguran se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić sa MMF o privredi i reformama: Projekcija RASTA ostaje na 3,5 odsto

Izvor: Blic, 14.Okt.2019

Premijerka Ana Brnabić sastala se danas sa delegacijom MMF na čelu sa Jan Kes Martejnom, koji je istakao da uprkos usporavanju svetske ekonomije MMF neće smanjiti projekciju rasta Srbiji za 2019. godinu i da smatra da je moguće dostići rast od 3,5 odsto.

Nastavak na Blic...

MMF: Moguć rast od tri i po odsto

Izvor: RTS, 14.Okt.2019

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koju predvodi Jan Kes Martejn, sa kojom je razgovarala o sprovođenju aktivnosti u okviru aktuelnog programa "Policy Coordination Instrument" (PCI), navodi se u saopštenju Vlade. ...

Nastavak na RTS...

Đilas: Dokle će MMF podržavati ekonomsku politiku režima?

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

Predsednik Stranke slobode i pravde i jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas uputio je otoreno pismu šefu delegacije Međunarodnog monetarnog fonda Janu Kesu Martejnu u kome ga pita dokle će podržavati ekonomsku politiku režima u Srbiji, iako je ostvarila najmanji privredni rast u regionu. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.