Brnabić: Pripremam se za novu ulogu, gradiću jače odnose sa evroparlamentarcima VIDEO

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 12:37

Brnabić: Pripremam se za novu ulogu, gradiću jače odnose sa evroparlamentarcima VIDEO

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas u Bukureštu, gde učestvuje na Kongresu Evropske narodne partije, da se priprema za novu funkciju u srpskom parlamentu.

Ona je poručila da će graditi još jače odnose sa evropskim parlamentarcima.

"Pripremam se za novu ulogu u parlamentu - da gradim jače i čvršće mostove sa parlamentacima širom Evrope iz zemalja EU", rekla je Brnabić.

Ona je novinarima rekla da će svakako to činiti i sa EPP koja je sestrinska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranka SNS.

"SNS je privrženi član EPP-a. Dosta posla je pred nama. Krenula sam, kao što sam obećala građanima Srbije, da se spremam za taj posao. Nikada nisam videla do sada da je predsednik Vučić izolovan od bilo kog svetskog lidera. Upravo suprotno, pogotovo od evropskih zvaničnika. To je prijateljska i konstruktivna atmosfera. Moji susreti ovde su takođe dobri. Mnogo dobro poznajem Ursulom fon der Lajen, imali smo odličan sastanak sa grčkim premijerom Micotakisom, sa rumunskim predsednikom takođe. Želim da imamo odličnu saradnju sa Rumunijom", istakla je Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnabić: Pripremam se za novu ulogu, gradiću jače odnose sa evroparlamentarcima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Mar.2024

BUKUREŠT – Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas u Bukureštu, gde učestvuje na Kongresu Evropske narodne partije (EPP), da se priprema za novu funkciju u srpskom parlamentu i poručila da će graditi još jače odnose sa evropskim parlamentarcima. “Pripremam se za novu ulogu u parlamentu –...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.