Brnabić: Opoziciju koja preti Vučiću boli istina da ga narod voli i da će ga istorija čuvati

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 22:00

Brnabić: Opoziciju koja preti Vučiću boli istina da ga narod voli i da će ga istorija čuvati

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da opozicija koja preti predsedniku Vučiću boli istina.

Brnabić je dodala da Vučića narod voli, istina ga brani, a istorija će ga čuvati.

Ona je za televiziju Pink, povodom najnovijih uvreda Srđana Milivojevića na račun predsednika istakla da čim on i njegove kolege imaju da kažu nešto loše o nekome, ne radi niti misle dobro za Srbiju.

“Na ovu Milivojevićevu izjavu mogla bih da reagujem posprdno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogla bih da kažem da je on po sebi sprdnja i da je, samim tim, ova njegova izjava, kao i sve ostale njegove izjave, sramotna, ali irelevantna. Mogla bih da kažem da je on davnih dana pokazao da je neuračunljiv i labilan. Ipak, iako sve to stoji, nije ovo ni smešno ni nevažno. Setite se da je reč o jednom od lidera opozicije (a što govori sve o toj i takvoj opoziciji), o čoveku koji je organizovao proteste "protiv nasilja" pozivajući istovremeno na ubistvo starijeg sina i brata predsednika Vučića. Setite se da oni sebi pripisuju da su normalna i pristojna Srbija. Setite se da je ovo već drugi put u poslednja tri dana da takva opozicija preti i poziva na ubistvo predsednika Vučića - prvo je to uradio Đilas, a sada ponavlja Milivojević. Istina je, kao i uvek, jasna i jednostavna - Vučića narod voli, istina ga brani, a istorija će ga čuvati, a onaj o kome Đilas i Milivojević imaju nešto lepo da kažu niti misli, a još manje radi, dobro za Srbiju i naš narod. Tako da - samo napred predsedniče”, navela je premijerka Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BRNABIĆ O NOVIM UVREDAMA SRĐANA MILOJEVIĆA: Vučića narod voli, istina ga brani a istorija će ga čuvati

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da opozicija koja preti predsedniku Vučiću boli istina da to je da ga narod voli, istina ga brani a istorija će ga čuvati...Ona je za televiziju Pink, povodom najnovijih uvreda Srđana Milivojevića na račun predsednika istakla da čim on i njegove...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.