Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Apr.2024, 17:54

Brnabić: Odmah u načelu prihvatamo dva od tri zahteva opozicije

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić je na konferenciji za medije rekla da su odmah i u načelu prihvaćena dva od tri uslova, koje je opozicija okupljena oko koalicije Srbija protiv nasilja (SPN) iznela na današnjem kolegijumu. Pošto opozicija ne odustaje ni od trećeg zahteva, za šta je dala rok do srede da se o njemu razmisli, Brnabić je kazala da je to ultimatum i da se do srede ništa neće promeniti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Brnabić nakon pregovora: Prihvaćena dva od tri uslova

Izvor: Danas, 01.Apr.2024

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je, posle sednice skupštinskog Kolegijuma održanog sa predstavnicima opozicije, da je vlast prihvatila dva od njihova tri uslova, a treći, koji se odnosi na zahtev da se svi lokalni izbori održe istog dana kada i beogradski, ne može biti ispunjen.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.