Izvor: RTS, 10.Avg.2020, 12:21

Brnabić: O mandataru odlučuje predsednik, ja sam na raspolaganju

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da ne razmišlja o mestu premijera, te da će o mandataru odlučiti predsednik republike, a da je ona uvek na raspolaganju, stranci, državi i građanima.
"Ne bavim se time, već se bavim drugim poslovima. Odlučiće čovek koji ima ustavna ovlašćenja, predsednik države Aleksandar Vučić, koji će dati ime mandatara, a stranka koja je okosnica većine u skupštini treba da glasa za tu vladu i mandatara", rekla je Brnabićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na pitanje u vezi sa formiranjem nove vlade.
Brnabićeva je istakla da je lično ponosna što njena stranka, SNS, ima izuzetno kvalitetne ljude.
"Znam nekoliko osoba koje bi bile dobri predsednici vlade. Ja sam na raspolaganju predsedniku Vučiću, stranci, državi i građanima, a o tome će odlučiti čovek koji ima ustavna ovlašćenja za to", rekla je Brnabićeva odgovarajući na pitanja novinara u Kruševcu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.