Brnabić: Nova funkcija će za mene biti veliki izazov

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 21:01

Brnabić: Nova funkcija će za mene biti veliki izazov

Premijerka Srbije Ana Brnabić koju je Predsedništvo stranke predložilo za predsednicu Skupštine Srbije rekla je da će nova funkcija za nju biti veliki izazov.

"Ovo je sada potpuno jedan drugačiji posao i ja počinjem da učim od večeras", rekla je ona novinarima u Bukureštu.

Ona je rekla i da očekuje da će sednica parlamenta biti održana vrlo brzo zato što Srbija nema vremena za gubljenje i pred njom su veliki planovi.

"Moramo da nastavimo da radimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što se brže formira sve u parlamentu, naravno i predsednik skupštine, odbori i sve ostalo, i vlada i da se nastavi sa radom", rekla je Brnavić i zahvalila Srpskoj naprednoj stranci na svemu.

Ona je dodala da je uvek dobro učiti.

"Važno je znati da treba da se usavršavate, da treba da se menjate i to je sada za mene jedan veliki izazov", navela je Brnabić.

Ona je navela i da je njoj najveća čast bila da bude premijerka Srbije i da radi rame uz rame sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Mnogo stvari smo uradili zajedno. Uradili smo sve kao tim. Mislim da je to doprinelo toj stabilnosti Srbije i jasnom, jasnom pravcu za budućnost", rekla je Brnabić nakon odluke SNS da bude kandidat za predsednika Narodne skupštine.

Kako je navela, njen savet budućem premijeru jeste da je fokus na izložbi Expo 2027, kao i marljiv rad svakog dana.

"Pokazala sam da želim da radim i neku viziju i upornost i onda mi je i stranka i predsednik Aleksandar Vučić su mi dali neverovatnu šansu i veliku čast da budem predsednik vlade. Učila sam to sedam godina praktično i sada mi stranka daje, ukazuje mi to poverenje da budem predsednik Skupštine", rekla je Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnabić:Nova funkcija će za mene biti veliki izazov

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2024

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić koju je večeras Predsedništvo stranke predložilo za predsednicu Skupštine Srbije rekla je da će nova funkcija za nju biti veliki izazov i da mora mnogo da uči.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.