Brnabić: Nije bilo razgovora o tome da budem novi premijer Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Nije bilo razgovora o tome da budem novi premijer Srbije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Ana Brnabic rekla je danas da nije bilo razgovora o tome da ona bude novi premijer i da sada ne razmišlja o tome.

"Nismo razgovarali o tome, niti sam fokusirana na to", rekla je Brnabić novinarima u Vladi Srbije i dodala da se sada bavi poslovima u svom sektoru.

Na pitanje da li bi prihvatila funkciju premijera, rekla je da bi o tome morala da se konsultuje sa aktuelnim premijerom Srbije Aleksandom Vučićem koji će biti kandidat na predsedničkim izborima koji su danas raspisani.

"Morala bih da se konsultujem da bih videla da li imam dovoljno kapaciteta za to", rekla je ona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

MINISTARKA BRNABIĆ: Nije bilo razgovora o tome da budem novi premijer Srbije

Izvor: Kurir, 02.Mar.2017

..."Nismo razgovarali o tome, niti sam fokusirana na to", rekla je Brnabić novinarima u Vladi Srbije i dodala da se sada bavi poslovima u svom sektoru..Na pitanje da li bi prihvatila funkciju premijera, rekla je da bi o tome morala da se konsultuje sa aktuelnim premijerom Srbije Aleksandom Vučićem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.