Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2023, 19:22

Brnabić proziva „tajkunske medije“ i kaže da je slučaj Boško Buha „politizovan“

Premijerka Ana Brnabić, nakon sastanka sa predstavnicima pozorišta Boško Buha, rekla je da je slučaj ovog pozorišta "bizaran" a kritikovala je medije koji su o njemu izveštavali navodeći da su politizovali situaciju i da su manipulisali. "Mi koji rešavamo problem, izdali građevinsku dozvolu, budžetirali za rekonstrukciju pozorišta i ponudili još jednu dodatnu scenu - mi smo optuženi da želimo da ugasimo pozorište - razumete li stepen ludila", navela je, optužujući "tajkunske medije". Rekla je da je za rekonstrukciju izdvojeno 5,5 miliona evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Brnabić o slučaju pozorišta "Boško Buha": Slučaj je bizaran, mi koji rešavamo problem optuženi smo da želimo da ugasimo pozorište

Izvor: Blic, 23.Mar.2023

Premijerka Ana Brnabić, nakon sastanka sa predstavnicima pozorišta Boško Buha, rekla je da je slučaj ovog pozorišta "bizaran" i kritikovala je medije koji su o njemu izveštavali navodeći da su politizovali situaciju i da su manipulisali.

Nastavak na Blic...

Brnabić: "Nema zatvaranja i selidbe pozorišta Boško Buha"

Izvor: Blic, 23.Mar.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da Pozorište 'Boško Buha' neće biti zatvoreno i neće se seliti sa Trga Republike.

Nastavak na Blic...

Brnabić o pozorištu Boško Buha: Tajkunski mediji pokušali da izmanipulišu javnost

Izvor: Radio 021, 23.Mar.2023

Premijerka Ana Brnabić optužila je danas "tajkunske medije" da su pokušali da "izmanipulišu javnost" u vezi sa navodnim preseljenjem beogradskog pozorišta "Boško Buha" na novu lokaciju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.