Brnabić: Neko da objasni ljotićevcu da zastava nije štap

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Neko da objasni ljotićevcu da zastava nije štap

Premijerka Srbije Ana Brnabić saopštila je danas da je pokušaj nasilnog upada u Skupštinu Srbije učesnika protesta "1 od 5 miliona" i pojedinih lidera opozicije konačni pokazatelj "kakvu Srbiju oni nude i kako žele da se domognu vlasti".

Brnabić je na Tviteru napisala da "neko mora ljotićevcu (lideru Dveri Bošku Obradoviću) da objasni da zastava nije štap već nacionalni simbol".

"Pokušaj nasilnog upada u Skupštinu RS je konačni pokazatelj - posle RTS, Predsedništva, vešala, motornih testera, paljenja knjiga, pretnji, vređanja, kakvu Srbiju oni nude i kako žele da se domognu vlasti", navela je Brnabićeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brnabić: Pokušaj upada u Skupštinu pokazatelj kakvu Srbiju nudi opozicija. ...

Izvor: Beta, 08.Dec.2019

Premijerka Srbije Ana Brnabić napisala je na svom tviter nalogu da je pokušaj upada u Skupštinu na protestu "Jedan od pet miliona" u subotu "konačni pokazatelj" kakvu Srbiju opozicija nudi gradjanima.Brnabić je navela da je "posle RTS, Predsedništva, vešala, motornih testera, paljenja knjiga,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.