Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Avg.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Makedoniji je veoma važno prijateljstvo sa Srbijom

Makedoniji je veoma važno prijateljstvo sa Srbijom i te dve zemlje imaju dobro razumevanje oko daljih koraka saradnje, izjavila je danas u Draču premijerka Srbije Ana Brnabić posle razgovora sa makedonskim premijerom Zoranom Zaevim.

"Razgovarala sam danas sa Zaevim oko stvari koje su se dešavale ovih dana i imamo dobro razumevanje oko daljih koraka saradnje", rekla je Brnabić novinarima u Draču, gde boravi na sastanku predsednika vlada zemalja regiona.

Ana Brnabić >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je rekla i da je pozvala premijera Makedonije da poseti Srbiju u novembru, kada bi trebalo da se dogovore o zajedničkoj sednici dve vlade.

Premijerka Srbije je izjavila da je sa Zaevim razgovarala i o podršci Makedonije da sedište Transportne zajednice jugoistočne Evrope bude u Srbiji.

"Makedoniji je jako važno prijateljstvo sa Srbijom i to je signal jačih veza dve zemlje", kazala je Brnabićeva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Brnabić: Makedoniji je veoma važno prijateljstvo sa Srbijom

Izvor: Beta, 26.Avg.2017

Makedoniji je veoma važno prijateljstvo sa Srbijom i te dve zemlje imaju dobro razumevanje oko daljih koraka saradnje, izjavila je danas u Draču premijerka Srbije Ana Brnabić posle razgovora sa makedonskim premijerom Zoranom Zaevim."Razgovarala sam danas sa Zaevim oko stvari koje su se dešavale ovih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.