Brnabić: Kad ću kod mojih na Krk? Čekam Plenkovića!

Izvor: Mondo, 02.Okt.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Kad ću kod mojih na Krk? Čekam Plenkovića!

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, je odgovorila danas na pitanje novinara kada će da poseti Krk, odakle joj potiče deo porodice sa očeve strane.

Foto: MONDO/Goran Sivački

Srpska premijerka je izjavila da će na to ostrvo ponovo doći kada joj premijer Andrej Plenković uputi zvaničan poziv da poseti Hrvatsku.

Brnabić: Nije tačno da nisam pominjala Rezoluciju 1244

"Na Krku nisam bila već dve godine. Čekam poziv premijera (Andreja) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Plenkovića da me pozove u posetu i čim ga dobijem, doći ću u Zagreb i onda na Krk", kazala je Brnabićeva u Ženevi, gde je učestvovala na skupu "Dijalog o Zapadnom Balkanu", koji je organizovao Svetski ekonomski forum.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Brnabićeva namerava da poseti Hrvatsku, a otkrila i da li će posetiti familiju na Krku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018

Deo porodice sa očeve strane sa jadranskog ostrva..Predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić, odgovarajući danas na pitanje novinara kada će posetiti Krk, odakle joj potiče deo porodice sa očeve strane, izjavila je da će na to ostrvo ponovo doći kada joj premijer Andrej Plenković uputi poziv da poseti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.