Brnabić:  Još 9,3 miliona evra za lokalne samouprave u Republici Srpskoj

Izvor: Danas, 05.Apr.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Još 9,3 miliona evra za lokalne samouprave u Republici Srpskoj

Premijerka Srbije Ana Brnabić izavila je danas na sastanku sa premijerom Republike Srpske (RS) Radovanom Viškovićem, da pored dosadašnje pomoći od 21.750.000 evra, Srbija namerava da izdvoji dodatnih 9,3 miliona evra kao podršku razvoju i projektima lokalnih samouprava širom RS. Članak Brnabić: Još 9,3 miliona evra za lokalne samouprave u Republici Srpskoj se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Radović: Cena malina 139,3 dinara po kilogramu, bez troškova prevoza i marže

Izvor: Danas, 05.Apr.2019

Presednik Asocijacije proizvođača malina i kupina u Srbiji Dobrivoje Radović rekao je danas da je u razgovoru sa premijerom Anom Brnabić i ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem o rešavanju problema oko otkupne cene tog voća postignuta saglasnost i da je dijalog pokrenut sa mrtve tačke. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.