Brnabić: Izbore može da odloži samo vanredno stanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2020, 14:30

Brnabić: Izbore može da odloži samo vanredno stanje

Ustav Srbije predviđa da se izbori mogu odložiti samo ukoliko se ponovo uvede vanredno stanje što u ovom trenutku nije opcija, iako imamo povećanje broja zaraženih korona virusom poslednjih dana, izjavila je premijerka Ana Brnabić danas u Požegi.

"Očekivano je povećanje broja zaraženih jer smo popustili mere, ali to nije ništa alarmantno sa čim se slaže i struka. Nadam se da će to ostati pod kontrolom i da nema razloga za paniku, ali ima razloga za primenjivanje mera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaštite", rekla je Brnabić.

Premijerka je istakla i da ne veruje da se može ponovo uvesti vanredno stanje u zemlji zbog epidemije koronavirusa i ponovila da ne postoji drugi način da se izbori u Srbiji odlože.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.