Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2023, 21:48

Brnabić: Cilj Dana Srpske jačanje neraskidivih veza našeg naroda

Premijerka Ana Brnabić večeras je, na svečanom otvaranju 11. manifestacije "Dani Srpske u Srbiji", izjavila da je cilj te manifestacije da dodatno ojača neraskidive veze srpskog naroda sa obe strane Drine, dodajući da je zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, od 2014. godine u projekte u RS uloženo više od 107 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Ulaganja Srbije u Srpsku biće još veća

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2023

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da je Srbija od 2014. godine u projekte u Republici Srpskoj uložila više od 107 miliona evra, najavivši da će ulaganja u budućnosti biti još veća.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Brnabić: Cilj Dana Srpske jačanje neraskidivih veza našeg naroda

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Sep.2023, 09:04

BEOGRAD – Premijerka Ana Brnabić je, na svečanom otvaranju 11. manifestacije “Dani Srpske u Srbiji”, izjavila da je cilj te manifestacije da dodatno ojača neraskidive veze srpskog naroda sa obe strane Drine, dodajući da je zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, od 2014. godine...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.