Brižna Nikol Kidman

Izvor: Mondo, 26.Nov.2012, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brižna Nikol Kidman

Lepa glumica prekinula je snimanje filma "Grace of Monaco" i zatražila da se šator u kome borave statisti ugreje. Potom je kupila toplu odeću i hranu za sve prisutne.

Nikol Kidman (45) se na snimanju filma “Grace of Monaco” posvađala se s producentima. Naljutila se jer je 200 statista u majicama kratkih rukava satima snimalo scenu po hladnoći.

"To je bilo nehumano i ljudi su se smrzavali. Prekinula je snimanje i zatražila da im zagreju šator", otkrio je izvor sa seta.

Pored toga, australijska glumica im je kupila toplu odeću, ćebad i naručila hranu. Nikol u filmu glumi princezu Grejs Keli.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.