Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brižit Makron gost mini televizijske serije

Supruga francuskog predsednika Brižit Makron biće gost u jednoj epizodi mini televizijske serije "Vestiaires" (Svlačionice) koja će biti emitovana u subotu na televiziji Frans 2 (France).

Prva dama Francuske će igrati sebe u seriji o plivačima jednog kluba u Marseju.

"Saznali smo da voli seriju i zbog toga smo je zvali da igra s nama", rekao je autor serije i jedan od glumaca Ada Abdeli.

Brižit Makon će u epizodi ući u jednu od svlačionica gde će >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << razgovarati s plivačima. U seriji će nositi elegantni plavi komplet koji je nosila na inauguraciji Makrona u maju 2017. godine.

"Imam veliku tremu", priznala je uz osmeh Brižit Makron, koja je privukla medijsku pažnju u svetu kandidaturom Emanuela Makrona za predsedničke izbore 2017. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

BRIŽIT MAKRON GLUMI SEBE U MINI TV SERIJI: Imam veliku tremu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Sep.2018

PARIZ - Supruga francuskog predsednika, Brižit Makron, biće gost u jednoj epizodi mini televizijske serije "Svlačionice" (Vestiaires), koja će biti emitovana u subotu na televiziji Frans 2 (France).  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.