Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Dec.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brižit Bardo moli Makrona za božićno čudo za životinje

Francuska glumica Brižit Bardo zamolila je predsednika Francuske Emanuela Makrona za "božićno čudo" za životinje.

U otvorenom pismu glumice i aktivistkinje za prava životinja navodi se da je zaštita životinja potpuno zanemarena u Francuskoj i da vlada za taj problem ne haje.

"Božić je za neke praznik čuda, a ja verujem u čuda", navela je 84-godišnja Bardo.

Iako je teško, ponekad nemoguće, da ljudima poboljšamo uslove života, s malo saosećanja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i dobre volje mogu da se poboljšaju uslovi u kojima žive životinje čije su patnje, kako je ocenila, sramota za Francusku.

Brižit Bardo, seks simbol francuske kinematografije 1960-ih godina, koja je napustila glumu u jeku karijere i u potpunosti se posvetila životinjama, redovno i ne birajući reči, iznosi kritike na račun nepoštovanja životinja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brižit Bardo moli Makrona za božićno čudo za životinje

Izvor: Danas, 26.Dec.2018

Francuska glumica Brižit Bardo zamolila je predsednika Francuske Emanuela Makrona za "božićno čudo" za životinje. Članak Brižit Bardo moli Makrona za božićno čudo za životinje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.