Britni Spirs i Šakira snimaju duet?

Izvor: Blic, 28.Jan.2012, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs i Šakira snimaju duet?

Popularne pevačice Britni Spirs i Šakira navodno snimaju duet, preneli su danas američki mediji. Britni Spirs

Njih dve rade na novoj zajedničkoj pesmi čiji je producent Vil Aj Em iz grupe ''Black Eyed Peas'' koja bi trebalo da bude gotova tokom ove godine.

''Ponudio sam Britni Spirs da dovede Šakiru u studio i svi misle da je to dobra ideja'', rekao je pevač i producent Farel Vilijams.

"Želim da se to dogodi. Želim eksplozivan duet i neću spavati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok se to ne dogodi", dodao je.

Vilijams je najpoznatiji po radu na pesmi Britni Spirs ''I'm A Slave 4 U''.

Šakira je 2007. godine snimila duet sa Bijonse ''Beautiful Liar'' koji je u Velikoj Britaniji zauzeo mesto broj jedan na top listama, dok je u SAD-u zauzeo treće mesto.

Povezane vesti: Džastin Biber želi duet sa Britni Spirs

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britni Spirs i Šakira snimaju duet?

Izvor: Glas javnosti, 28.Jan.2012

LOS ANĐELES - Pevačice Britni Spirs i Šakira navodno snimaju duet, preneli su američki mediji...Njih dve rade na novoj zajedničkoj pesmi čiji je producent Vil Aj Em iz grupe "Black Eyed Peas" koja bi trebalo da bude gotova tokom ove godine..."Ponudio sam Britni Spirs da dovede Šakiru u studio...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.