Britni Spirs: Želim da glumim negativca

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs: Želim da glumim negativca

Pop diva Britni Spirs planira da se naredne godine vrati na veliko platno. Ona bi najviše volela da se oproba u ulozi negativca ili ubice.

Prošlo je skoro deset godina otkad se Britni Spirs prvi put oprobala na filmu, i to u ostvarenju "Crossroads", gde je igrala jednu od tri drugarice koje zajedno putuju širom Amerike.

Sada je pevačica poželela da obnovi svoju glumačku karijeru, pa planira da se naredne godine pojavi u nekom holivudskom filmu.

"Sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine ću definitivno krenuti drugačijim putem. Vidim sebe u ulozi detektiva, ubice ili loše devojke", izjavila je Britni za magazin "The Sun".

Zvezda je nedavno bila primorana da zbog slabog odziva gotovo prepolovi cenu karata za svoje koncerte u Velikoj Britaniji.

Povezane vesti: Areta Frenklin želi da njen lik tumači Hali Beri

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britni Spirs: Želim da glumim negativca

Izvor: S media, 03.Nov.2011, 01:02

Pop diva Britni Spirs planira da se naredne godine vrati na veliko platno. Ona bi najviše volela da se oproba u ulozi negativca ili ubice...Prošlo je skoro deset godina otkad se Britni Spirs prvi put oprobala na filmu, i to u ostvarenju "Crossroads", gde je igrala jednu od tri drugarice koje zajedno...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.