Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2024, 09:11

Britanski rudarski gigant odbio milijarde od konkurencije

​Britanski rudarski gigant Anglo American objavio je planove za raspad poslovanja nakon što je odbio ponudu od 34 milijarde funti od konkurenta BHP. Kompanija je saopštila da će prodati ili odvojiti glavne dijelove firme, uključujući svoje dijamantsko poslovanje De Beers i platinastu diviziju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Britanski rudarski gigant odbio milijarde od konkurencije

Izvor: Capital.ba, 15.Maj.2024

LONDON – Britanski rudarski gigant Anglo American objavio je planove za raspad poslovanja nakon što je odbio ponudu od 34 milijarde funti od konkurenta BHP. Kompanija je saopštila da će prodati ili odvojiti glavne dijelove firme, uključujući svoje dijamantsko poslovanje De Beers i platinastu diviziju. FOTO:...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.