Britanski premijer će za 14. oktobar sazvati nove izbore ako pretrpi poraz u parlamentu

Izvor: Danas, 02.Sep.2019, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski premijer će za 14. oktobar sazvati nove izbore ako pretrpi poraz u parlamentu

Britanski premijer Boris Džonson će sazvati prevremene parlamentarne izbore za 14. oktobar ukoliko njegova vlada pretrpi poraz o Bregzitu u parlamentu, izjavio je večeras neimenovani britanski zvaničnik. Članak Britanski premijer će za 14. oktobar sazvati nove izbore ako pretrpi poraz u parlamentu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbori u Britaniji 14. listopada ako Johnson doživi poraz u parlamentu

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Sep.2019, 06:41

LONDON - Britanski premijer Boris Johnson sazvat će prijevremene parlamentarne izbore za 14. listopada ako njegova vlada doživi porazu u parlamentu odnosno zastupnici blokiraju opciju izlaska Britanije iz EU-a bez sporazuma, rekao je u ponedjeljak viši vladin dužnosnik koji je želio ostati neimenovan...Ako...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Neprelazna vlada

Izvor: Danas, 03.Sep.2019

Izgleda da politički život - ako se to životom još može nazvati - i nije zamro onoliko koliko se meni čini na pristojnoj distanci od uzavrele prestone megakasabe. Članak Neprelazna vlada se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.