Britanski pevač priznao da je pedofil!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2013, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski pevač priznao da je pedofil!

Jan Votkins, pevač velškog benda “Lostprophets”, priznao je na sudu u Kardifu da je seksualno zlostavljao decu, a da sve bude još strašnije, Votkins (36) je optužen da je pokušao da siluje jedanaestomesečnu bebu i to uz blagoslov detetove majke koja je veliki fan ovog rok sastava!

Jan Votkins

Votkins, kojeg su britanski mediji već prozvali monstrumom, optužen je i da je seksualno zlostavljao još jednu bebu, čija je majka, takođe, obožavalac benda, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << teret mu se stavlja više od 20 seksualnih prekršaja, zbog kojih ga, ako bude osuđen, čeka dugogodišnja zatvorska kazna.

 

Inače, Votkins je prvo negirao krivicu, ali je na jučerašnjem ročištu priznao krivicu uz obrazloženje da nije odgovarao za svoje postupke jer je “bio pod uticajem kristal meta”.

 

Međutim, glavno pitanje koje postavljaju ostrvski mediji je zašto policija nije ranije reagovala, jer se ispostavilo da su prvi izveštaji koji ukazuju da je Votkins pedofil stigli još pre pet godina od zabrinutih fanova koji su policajcima otkrili da je roker na internetu kreirao nalog na kojem je postavio slike seksa sa maloletnicima, kao i da se na forumima hvalio da je “silovao petogodišnju devojčicu”. To mu nije bilo dovoljno, pa je čak sastavio i onlajn “priručnik” u kojem objašnjava kako na “najbolji način drogirati decu”!

 

Tek kada je krajem prošle godine policija upala u njegovu kuću na osnovu dojave o skrivenoj drogi, pronađeni su kompjuterski hard diskovi na kojima su bile stotine filmova s dečjom pornografijom.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanski pevač priznao da je pedofil!

Izvor: Dzungla.org, 27.Nov.2013

Jan Votkins, pevač velškog benda “Lostprophets”, priznao je na sudu u Kardifu da je seksualno zlostavljao decu, a da sve bude još strašnije, Votkins (36) je optužen da je pokušao da siluje jedanaestomesečnu bebu i to uz blagoslov detetove majke koja je veliki fan ovog rok sastava!. OpširnijeVesti...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.