Britanski novinari u poseti Srbiji

Izvor: S media, 21.Avg.2010, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski novinari u poseti Srbiji

U organizaciji Turističke organizacije Srbije u popseti Srbiji boravi grupa britanskih novinara, koja će britanske čitaoce upoznati sa tuzrističkim potencijalima naše zemlje.

Kako je saopšteno iz TOS, do 22. avgusta u Srbiji će boraviti novinari britanskih redakcija "Dejli Miror" (Daily Mirror), "Mančester ivning njuz" (Manćester Evening News), "Saut Vels ivning post" (South Wales Evening Post), "Sandej merkjuri" (Sunday Mercury), "Liverpul eko" (Liverpool Ećo) i "Ipsvič >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ivning star" (Ipswić Evening Star).

Tokom boravka u našoj zemlji novinari će obići kulturne znamenitosti i prirodna bogatstva koja se prostiru uz reku Dunav - Viminacijum, Srebrno jezero, Golubačku tvrdjavu, DJerdapsku klisuru, Donji Milanovac i Kladovo.

Pored toga, novinari će uživati i u bogatom zabavnom programu i noćnom životu, isprobaće srpske specijalitete u restoranu u Skadarliji i posetiti Beogradski festival piva.

TOS navodi da je tokom posete gostiju iz inostranstva posebna pažnja usmerena na Dunav, kao naš najvažniji "turistički proizvod", s obzirom na to da se duž njegovog toka nalaze brojna arheološka nalazišta, srednjovekovne tvrdjave, crkve i manastiri, ali i savremeni gradovi.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanski novinari u poseti Srbiji

Izvor: B92, 21.Avg.2010

U organizaciji Turističke organizacije Srbije (TOS) u popseti Srbiji boravi grupa britanskih novinara, koja će britanske čitaoce upoznati sa turističkim potencijalima naše zemlje...Izvor: Tanjug..Kako je saopšteno iz TOS, do 22. avgusta u Srbiji će boraviti novinari britanskih redakcija „Dejli...

Nastavak na B92...

Britanski novinari razgledaju Srbiju

Izvor: Glas javnosti, 22.Avg.2010, 07:12

BEOGRAD - U organizaciji Turističke organizacije Srbije (TOS) u poseti Srbiji boravi grupa britanskih novinara, koja će britanske čitaoce upoznati sa turističkim potencijalima naše zemlje...Kako je saopšteno iz TOS, do 22. avgusta u Srbiji će boraviti novinari britanskih redakcija Dejli miror...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.