Britanski ministar: Albancima zabraniti da podnose zahteve za azil

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2022, 13:01

Britanski ministar: Albancima zabraniti da podnose zahteve za azil

Albancima bi trebalo zabraniti da podnose zahtev za azil u Velikoj Britaniji, jer dolaze iz naizgled bezbedne zemlje, izjavio je britanski ministar za emigraciju Robert Dženrik.

Dženrik je upozorio da će ilegalna migracija verovatno biti problem u narednih nekoliko godina, prenosi Kljan Kosova.

Dženrik je naveo da Albanci čine više od trećine od 33.000 migranata, koji su malim čamcima preko kanala Lamanš za devet meseci ove godine došli u Veliku Britaniju i naglasio da oni predstavljaju prioritet broj jedan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRITANCI OKRENULI LEĐA ALBANCIMA? "Treba im zabraniti ulazak u zemlju"

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022

Britanski ministar za emigraciju Robert DŽenrik rekao je da bi Albancima trebalo zabraniti da podnose zahtev za azil u Velikoj Britaniji, jer dolaze iz, kako je naveo, naizgled bezbedne zemlje, prenosi Kljan Kosova...NJegov komentar usledio je nakon što je Ministarstvo unutrašnjih poslova te zemlje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.