Britanska donacija Ministarstvu odbrane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2020, 17:12

Britanska donacija Ministarstvu odbrane

Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je danas u Vojnomedicinskom centru "Karaburma" uručenju donacije koju je Ministarstvo odbrane Velike Britanije i Severne Irske uputilo Ministarstvu odbrane Srbije, u vidu opreme za sprečavanje širenja virusa Covid-19.

Zahvalivši ambasadorki u Beogradu Šan Meklaud, Vulin je poručio da će donirana sredstva, među kojima je i tunel za dezinfekciju, biti od velike pomoći lekarima i medicinskom osoblju.

"Pomoć nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaista neophodna. Ovo je tunel za dezinfekciju koji pomaže našim lekarima i medicinskim sestrama da ostanu zdravi. Ovaj tunel je jedan od razloga zašto u Vojnomedicinskom centru Karaburma, bez obzira što naši lekari rade sa najtežim pacijentima, nemamo nijednog zaraženog zdravstvenog radnika", rekao je Vulin, prenosi Ministarstvo odbrane.

U pitanju je znak solidarnosti, navela je britanska ambasadorka.

Ona je istakla da se danas slavi Dan pobede u Evropi te da joj je drago što se radi zajedno protiv zajedničkog izazova, koronavirusa.

"Ovo je mali znak solidarnosti. Ovde smo da doniramo tunel za dezinfekciju Ministarstvu odbrane. Donirali smo, takođe, frižidere za lekove i vizire. Mali znak solidarnosti. Moramo da radimo zajedno", kazala je Meklaud.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uručenje donacije medicinskih sredstava Ministarstva odbrane Velike Britanije i Severne Irske

Izvor: Beta Video, 08.Maj.2020

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je danas u Vojnomedicinskom centru ``Karaburma`` uručenju donacije koju je Ministarstvo odbrane Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske uputilo Ministarstvu odbrane Republike Srbije, u vidu opreme za sprečavanje širenja virusa...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.