Britanka alergična na struju

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanka alergična na struju

Jedna 55-godišnja Britanka tvrdi da je alergična na struju, preneli su danas mediji.

Dženis Tjuniklif rekla je medijima da je počela da boluje od '’elektrosenzitivnosti" posle hemoterapije koju je primala 2008. godine.

Ona tvrdi da ima glavobolje, mučnine, bolove u grudima i da joj trnu ruke i noge svaki put kada je blizu nekog električnog predmeta ili bilo čega što emituje signal.

'’Različite stvari mi izazivaju različite osećaje, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je uglavnom reč o glavobolji i mučnini," rekla je ona i dodala da joj najviše problema zadaju ajfonovi ali i bežične konekcije od kojih ima osećaj da joj neko steže glavu.

Da bi izbegla napade glavobolje, Tjuniklifova večeri provodi kod kuće igrajući društvene igre sa suprugom uz svetlost sveća i sa prozorima oblepljenim metalnom folijom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanka alergična na struju

Izvor: SrbijaNet.rs, 19.Maj.2011

Jedna 55-godišnja Britanka tvrdi da je alergična na struju, preneli su danas mediji. Dženis Tjuniklif rekla je medijima da je počela da boluje od ''elektrosenzitivnosti“ posle hemoterapije koju je primala 2008. godine.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Britanka alergična na struju

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2011

LONDON - Jedna 55-godišnja Britanka tvrdi da je alergična na struju, prenijeli su danas mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.