Britanija čeka bebu Dajanu

Izvor: Blic, 13.Jul.2013, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanija čeka bebu Dajanu

Odbrojavanje do rođenja kraljevske bebe je počelo. Kejt Mildton danas počinje termin za poređaj, bolnicu su okupirali novinari, a kladioničari nude najrazličitije ponude za tipovanje: od odevne kombinacije koju će Kejt nositi na porođaju do imena bebe. Dajana, Aleksandra i Džordž su, prema kladioničarima, najverovatnija imena kraljevske bebe.

U kladionicama možete uplatiti novac na svaki aspekt dana D: od tačnog sata kada će se Kejt poroditi, da li će roditi dečaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili devojčicu i najvažnije - kako će ih nazvati.

Najviše kladioničarskih listića uplaćeno je upravo na tipovanje pola i imena bebe. Tako su kladioničari postavili odnos 60:40 da će Kejt roditi devojčicu, a šanse su 4:1 da će se ona zvati Aleksandra ili Viktorija, i 8:1 da će se zvati Dajana.

Datum 17. jul je označen kao najverovatniji dan kada će se vojvotkinja poroditi. Ukoliko rodi dečaka, šanse su 6:1 da će se on zvati Džordž.

I novinari koji kampuju ispred bolnice klade se i uplaćuju sume od najviše pet funti. Poštuju samo jedno pravilo: nema došaptavanja s babicama.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Britanija čeka bebu Dajanu

Izvor: Dzungla.org, 13.Jul.2013

Odbrojavanje do rođenja kraljevske bebe je počelo. Kejt Mildton danas počinje termin za poređaj, bolnicu su okupirali novinari, a kladioničari nude najrazličitije ponude za tipovanje: od odevne kombinacije koju će Kejt nositi na porođaju do imena bebe. Dajana, Aleksandra i Džordž su, prema...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.